De automatiseringsmarkt ontwikkelt zich snel: Dus u heeft goed advies nodig!

Het beheer en onderhoud van uw website goed geregeld.

U hebt een prachtige website voor uw bedrijf of organisatie gemaakt of laten maken. Hoe gaat u deze website onderhouden? Hebt u een content management systeem (CMS) aangeschaft en gaat u het onderhoud van de website zelf doen? Of krijgt een medewerker het onderhoud van de website als extra taak?

In de praktijk blijkt het zelf onderhouden van de website tegen te vallen. Het CMS leek bij de demonstratie door het webbureau zo eenvoudig. U werkt er niet dagelijks mee en u mist daardoor de routine. Het werken met een CMS blijkt toch ingewikkelder te zijn dan u dacht. De medewerker of vrijwilliger die de website altijd verzorgde vertrekt of krijgt andere taken. Andere werkzaamheden krijgen meer prioriteit.

Kortom, het beheer en onderhoud van de website van uw organisatie komt op een laag pitje te staan. Binnen de kortste keren is uw website zwaar verouderd:

• Het laatste nieuwsbericht op de website is al een half jaar oud;
• Met Pasen krijgen de bezoekers nog steeds een Kerstgroet voorgeschoteld;
• Uw portfolio op de site raakt achterhaald;

De automatiseringsmarkt ontwikkelt zich snel: nu nog sneller dan in het verleden. Goed uitgebalanceerde beslissingen zijn hier van levensbelang. Geen wonder dat u zich graag wilt laten adviseren voordat u een beslissing neemt, die langdurig invloed zal hebben op uw organisatie.

Onze consultants zijn technische specialisten op alle gebieden, die zoeken naar resultaten voor uw bedrijfsvoering. Hierdoor krijgt u een op uw situatie toegesneden visie, die haalbaar en efficiënt is.