Web Concept

User Interface Design (UI)

Het verschil tussen succes en mislukking wordt gemaakt door professioneel, gericht ontwerp door professionals. Goed design spreekt voor zich met een hoge herkenningswaarde, het spreekt de doelgroep direct aan en houdt ze op de hoogte. Wij bieden u online design / webdesign aan op maat van uw wensen. Zodat u zich onderscheidt van de massa, waar dan ook!

Usability Optimization

De eenvoudige en intuïtieve bruikbaarheid van onze oplossingen is van bijzonder belang voor ons. Kijk naar succesvolle websites of applicaties- gebruiksgemak loont altijd. Op de lange termijn zal alleen de gebruiksvriendelijke, begrijpelijke website of -applicatie worden gebruikt en verder worden ontwikkeld. In e-commerce betekent een goede bruikbaarheid ook een hogere omzet. Onze kennis van bruikbaarheid, d.w.z. de intuïtieve bruikbaarheid, zowel in software als op internet, willen we inzetten voor uw bedrijfssucces.

Responsive Webdesign

Huidige studies bewijzen het toch al aanzienlijke belang van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, evenals hun toenemende belang. Er zijn verschillende manieren om deze apparaten te gebruiken. Enerzijds is er een markt voor mobiele applicaties ontstaan, zogenaamde apps of webapps. Ten tweede wordt een groot deel van de tijd besteed aan het surfen op websites van deze apparaten. Voorheen hoefden websites alleen bedienbaar te zijn op apparaten met grote schermen en hoge resoluties. Als gevolg van deze verdere ontwikkeling gelden nu andere regels:

eCommerce

eCommerce / online winkels

Kent u het potentieel van e-commerce voor uw bedrijf? Of het nu gaat om het evalueren van het juiste winkelsysteem voor uw doeleinden, het installeren, opzetten, uitbreiden of hosten van uw e-commerce applicatie. Een online winkel opent een distributiekanaal dat niet mag worden onderschat!

CMS Drupal/WordPress

Onze oplossingen op het gebied van content management zijn precies wat u nodig heeft als u een website plant die altijd up-to-date is en die uw bedrijf op een glamoureuze en aantrekkelijke manier op het World Wide Web vertegenwoordigt. Professioneel webdesign in een corporate layout en regelmatig onderhoud van nieuwe content zonder specialistische kennis zijn de grote pluspunten van een CMS.