eCommerce / online winkels

Kent u het potentieel van e-commerce voor uw bedrijf? Of het nu gaat om het evalueren van het juiste winkelsysteem voor uw doeleinden, het installeren, opzetten, uitbreiden of hosten van uw e-commerce applicatie. Een online winkel opent een distributiekanaal dat niet mag worden onderschat!

Last but not least zijn een aansprekend design en de juiste marketing natuurlijk ook doorslaggevend voor het succes van uw webshop. Ook hier staan ​​wij met onze ervaring aan uw zijde als competente dienstverlener. Grijp de kans om nieuwe markten te veroveren!

Juiste keuzes maken

Het kiezen van het juiste winkelsysteem en het ontwikkelen van een aansprekend, uniek winkelontwerp / sjabloon is van het grootste belang en kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking. Laat experts u adviseren welk systeem het beste aan uw eisen voldoet. Speciale ontwikkelingen van plug-ins en modules maken het aanbod compleet. Wij ondersteunen u ook graag bij het opzetten of vervolgens optimaliseren van uw webshop. Verhoog uw conversieratio met webks!

Onze oplossingen en diensten

  • Advies over risico's en mogelijkheden van e-commerce, evenals implementatiestrategieën en -processen
  • Selectie van de winkelsystemen die passen bij uw concept
  • Installatie & setup van winkelsystemen
  • Ontwikkeling / programmering van individuele winkeluitbreidingen
  • Ontwerp van winkellay-outs
  • Productfoto retoucheren, artikelintegratie en administratie om het technisch winkelonderhoud te voltooien

... en meer! Neem contact met ons op.

Section